Nettopensioenregeling

Als werknemer bouw je pensioen op bij Pensioenfonds PDN. In Pensioen 1-2-3 lees je wat je wel en niet krijgt in onze Nettopensioenregeling. De Nettopensioenregeling van Pensioenfonds PDN is vrijwillig en een aanvulling op je basispensioenregeling bij Pensioenfonds PDN. Je werkgever biedt je deze aanvullende regeling aan als het vaste deel van je inkomen hoger is dan € 137.800 (grensbedrag 2024).

Je kunt ook afzien van deelname aan de Nettopensioenregeling door dit formulier in te vullen en te sturen naar je werkgever (HR).

Pensioen 1-2-3 bevat geen persoonlijke informatie over je pensioen. Die vind je wel op mijnpensioenoverzicht.nl en in 'Mijn PDN Pensioen’ op de website van Pensioenfonds PDN. Hoe wij omgaan met maatschappelijk verantwoord beleggen, vind je op onze webpagina 'Duurzaam en verantwoord beleggen'.

Om de pensioenregeling voor je uit te voeren, verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig mee om en houden ons aan de privacywetgeving. Je kunt hier meer over lezen op onze website.

Wat vind je in laag 1, 2 en 3 (NPR)

p123 algemeen.png (24 KB)

Pensioen 1-2-3 bestaat uit 3 lagen. Dit is laag 1. Hierin lees je in het kort de belangrijkste informatie over de Nettopensioenregeling van Pensioenfonds PDN. Laag 1 ontvang je van ons als je werkgever je aanmeldt bij Pensioenfonds PDN of wanneer je brutosalaris hoger is dan het grensbedrag. In laag 2 vind je meer informatie over alle onderwerpen uit laag 1. In laag 3 vind je juridische en beleidsmatige informatie van Pensioenfonds PDN.