Nieuwsberichten

Laat je stem horen. Doe mee aan het deelnemersonderzoek! Gepubliceerd op: 27-09-2022

We vinden het belangrijk dat jij als deelnemer aan het Pensioenfonds DSM Nederland (PDN) je voorkeur kunt uitspreken over enkele basiskenmerken van de nieuwe pensioenregeling. Daarom voert PDN in samenwerking met de werkgever en vakbonden op dit moment een onderzoek uit.

Het is een online onderzoek en je kunt deelnemen tot 10 oktober 2022. Het invullen van de vragenlijst duurt minder dan 10 minuten!

De meeste deelnemers hebben een uitnodiging ontvangen via e-mail. Communiceer je digitaal en heb je geen e-mail ontvangen? Check dan je spam-box of ongewenste mail. Misschien is de uitnodiging daarin beland. Heb je geen uitnodiging voor deelname gekregen? Meld je dan bij de helpdesk van PDN. We sturen daarna een nieuwe uitnodiging vanuit de mailbox van PDN.

Deelnemers die niet digitaal communiceren ontvangen deze week een uitnodiging per brief.  Heb je voor 30 september geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met de helpdesk.

Voor meer informatie over het onderzoek, klik op deze link.

Is jouw e-mailadres nog niet bekend bij PDN en wil je in de toekomst ook meedoen aan dit soort onderzoeken? Geef PDN dan je e-mailadres door via Mijn PDN Pensioen.

Bij vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de helpdesk van PDN.

Telefoonnummer en e-mail van de PDN Helpdesk:
045-5788100
info.pdn@dsm.com

Jouw mening telt!
PDN Magazine (verschijnt 2x per jaar) lees ik ......